Aku baru sahaja dimaklumkan bahawa sahabat baikku Adi Azfia telah meninggalkan dunia....Innalillah wa innalillah hi ra jiun........Sahabatku baru sahaja berumur 16 belas tahun dan dia rakan sekelas aku....Banyak kenangan manis yang aku berkongsi bersamanya....Dia seorang yang baik hati, dan senang untuk sesiapa sahaja yang mahu berkawan dengannya....Kali terakhir aku berjumpa dengan dia bertempat di restoran NZ wangsa maju....Tidak terlintas fikiranku bahawa itulah perjumpaan kali terakhir bagi kami berdua....Aku sungguh terkejut apabila dimaklumkan bahawa dia telah meninggal dunia...Dan pada kali pertama dalam hidupku, barulah aku benar-benar faham bahawa ajal maut tidak mengenal perbezaan usia......Aku percaya...ada hikmah disebalik kejadian tersebut.......Aku tahu yang aku bukanlah seorang yang yang sempurna dan telah banyak dosa yang tak terkira telah aku lakukan.....Aku memohon dan berdoa kepada ALLAH untuk mendapatkan hidayah.....Amin...... Aku sedar.....kita patut hargai hidup kita dan jangan mensia-siakannya dan juga menghargai rakan-rakan yang masih lagi hidup....



TAKZIAH UNTUK ADI AZFIA SAHABAT BAIKKU, SEMOGA ROH BELIAU TERGOLONG DALAM GOLONGAN ORANG-ORANG YANG BERIMAN.....AMIN.....

Reactions: 


I LOVE MALAYSIA SO MUCH!!! I LOVE MALAYSIAN PRODUCTS!!! I LOVE MALAYSIAN MOVIES!!! I LOVE MALAYSIAN MUSIC!!! I'M VERY HAPPY TO LIVE IN MALAYSIA!!!.....
Hhmmm.....It's very rare that we Malaysians say those things right now...don't you people think so??? Maybe some Malaysians do, but many are saying and feeling the opposite way...This December was a great school holiday to me, for me being in Malaysia is being myself, and being in other country feels like a stranger..I'm destined to be born in Malaysia for a reason...but only GOD knows....Many people like to buy stuff that are 'imported', but for me local products come first! Many people worship imported music and hating the local music, but for me local music come first! A lot of people wants to watch 'Hollywood movies' but for me...........i think you guys already figure it out..haha..I'm very sensitive if people disrespect my country...I'll defend my country no matter what it takes...This is me! This is what i am! I'm not trying to show off that I'm 'patriotic' to my country but the fact is..................I am........

Reactions: 




Hari raya korban dekat Taman Melawati tahun 2008 agak boleh tahan meriah jugak lar...tapi lepas pukul 12 tengah hari habis semua lengang sepi....Masa tengah sembelih lembu-lembu tu, hujan turun renyai-renyai...fuh!!! dramatik lar pulak....macam dalam filem tapi watak utamanya adalah lembu-lembu yang ada dekat tepi surau tu hehehe....Aku dari kecik lagi memang suka tengok lembu kena sembelih, pagi-pagi lagi aku dah excited nak tengok korban lembu...tak tau lah apsal aku ni obsess tengok lembu kena sembelih..hahaha..Aku ucapkan korang semua yang baca blog aku ni selamat hari raya aidil adha!!! Makanlah daging lembu puas-puas ok!!!cau!!!

Reactions: 

This is the official video of HUJAN- Bila Aku Sudah Tiada, omg..!!!This video is so cool!!! To some people who doubt that Malaysian music videos are good than they should watch this video.
It's directed by REWAN ISHAK from a production house called REDEOSCAPE.Congratulations to HUJAN and REDEOSCAPE for successfully made the music video awesome!!!SUPPORT YOUR LOCAL MUSIC INDUSTRY!!!

Lagu / Lirik: Noh HujanDirector / Editor: Rewan IshakProducer: Iddin ShahDirector of Photography: Saifuddin Musa.

Reactions: 






Hmmm.....Yang mana satu lagi hebat???Minggu lepas aku baru jer tengok tayangan perdana filem cicakman 2 pada sebelah malam, tapi pagi sebelum tu aku tengok filem antoo fighter dekat panggung tgv klcc.Sebelum aku tengok filem antoo figter tuh,terus terang aku cakap, sebenarnya aku tak beberapa tertarik dengan filem antoo fighter sebab dah banyak reviews dari blog-blog yang aku baca banyak hentam filem tuh, aku pergi tengok pon sebab saudara aku yang beriya-iya sangat nak tengok, jadi aku pon terpaksalah ikut....





Selepas beberapa minit aku tengok filem tuh, sumpah aku terkejut sebab tiba-tiba jer aku rasa enjoy dan CGI filem ni takde lah seburuk yang orang cakap, ada jugak CGI filem ni yang gempak giler bai...!!! contohnyer macam kepak drakulat dalam filem tuh, fuh!!! bapak real!!!Dan aku perhatikan bahawa komedi filem nih bukanyer lawak bodoh atau sengal tapi memang lawak sempoi..Dari mula sampai habis filem nih aku bergelak ketawa dan rasa enjoy giler..!!! Betullah cakap ompotih 'DON'T JUDGE A BOOK BY IT'S COVER', mungkin poster filem ni agak kureng sikit tapi aku cakap kat korang..filem ni best siot!!! Boleh dikatakan filem masyarakat lar!!!Fuhh,memang berbaloi aku beli tiket filem ANTOO FIGHTER NI!!!

Pada sebelah malam pulak aku tengok filem cicakman 2, perasaan aku masa tu sungguh excited dan aku mengharapkan filem ni lebih baik dari filem cicakman 1. Babak permulaan filem ni memang gempak aku cakap, lain dari yang lain.Banyak pelakon baru dan Villan baru pon ada iaitu RRAMA, tetapi pada pertengahan cerita, aku sedikit hairan sebab filem nih tak banyak babak komedi dan kalau ada pon orang tak gelak..hhmmm...pelik jugak sebab genre filem ni ialah ACTION/(COMEDY) tapi satu benda pon tak kelakar,dan perkara yang aku paling tak puas hati adalah apabila tiba-tiba saja beberapa shot filem ni jadi buruk tanpa sebab seperti guna kamera cikai....Tapi walau apa pon aku nak ucap kan tahniah kepada KRU dan Yusri sebab dia buat CGI semuanya dengan sendiri.Jalan ceritanya kemas dan tiada babak kaku dan banyak camera movement boleh dilihat.Tanpa rasa ragu lagi, aku memang dah tahu filem ni memang confirm meletup punyalah!!!

Aku tak boleh bagi tahu yang mana satu lagi hebat sebab kedua-dua filem ni ada kelebihan masing-masing,korang buatlah andaian korang sendiri dan lagi satu aku taknak filem kita dilaga-lagakan sebab perkara ini akan melahirkan pembuat-pembuat filem yang berkelompok sendiri. Dah banyak kali aku lihat perkara ni berlaku dalam industri filem kita, percayalah cakap aku berkelompok sendiri kita takkan kemana, tapi kalau kita bersatu baru kita boleh maju!!!


MAJU INDUSTRI FILEM MALAYSIA!!!

Reactions: 

THE MAT REMPITS!!!
THE INNOCENT YOUNG WOMEN




THE ACCIDENT SCENE

Reactions: 


This is my new logo for my blog, it's simple but at least it looks cool to me ...and yes, i designed the logo my self. I used photoshop to designed it ,photoshop is very useful and i think everybody should have it...The purpose for me making this logo is because i want to promote my blog so more people can visit my blog. There is a lot things that i want to write and what i think people should hear, what i write is not about this and that artist are breaking up or non logical stupid gossips but i write things that can make people understand what they misunderstood and i write things to wake people up from their sleep.So if you want 'change' like President Obama said, just follow or subscribe my blog and you just made my day!!! Peace!!! See you again on my next post!!!

Reactions: 

baru balik dari anugerah oskar Malaysia ke 7

Roslan Shah kelakar!!!hahaha!!!

Anugerah oskar Malaysia ke 7 best tapi tak kena tempat??? hmmm...Kalau korang tengok tempat anugerah macam anugerah bintang popular atau festival filem Malaysia mesti buat dekat 'arena of stars' Genting ataupun stadium-stadium dekat Malaysia ni kan??? Pentas mesti besar dan efek lampu pun mesti best....tapi malangnya anugerah yang dianggap berprestij iaitu anugerah oskar Malaysia tidak berbuat seperti demikian...Aku datang dengan Papa dan Mama aku pergi anugerah tersebut, siap bawak sepupu aku lagi pasal aku ingat kan gempak tapi rupanya macam pergi majlis graduasi sekolah jer...Pentas dah lar kecil pastu efek lampu ada lar dua tiga tiang lampu warna-warni...Aku tak salahkan pihak penganjur dan persatuan tersebut kerana diorang dah usaha macam2 untuk dapat sponsor tapi tak dapat...Ramai termasuk pihak kerajaan yang ragu-ragu dan tidak menyokong anugerah ini kerana dianggap tak berprestij, tapi kalau dah takde sape nak sokong macam mane nak berprestijkan??? Bagi aku sokongan tu penting dan pihak kerajaan tidak seharusnya memperlekehkan anugerah oskar ini , cuba kita lihat anugerah OSCAR AMERICA yang dah maju tahap dewa sebab kerajaan diorang sokong dan banyak syarikat filem diorang memberi sumbangan..Aku bukan nak harapkan oskar Malaysia sama taraf dengan America punya Oscar tapi sekureng-kurengnyer pon tempat biarlah gempak sikit.Walaubagaimanapun aturcara diorang memang menghiburkan dan aku suka tengok gelagat pengacara (ROSLAN SHAH) yang kelakar tuh hahaha....Aku siap sempat lagi tolong jadi wakil menang anugerah produksi filem terbaik untuk evolusi kl drift, glamour aku..hehehe...Aku nampak anugerah oskar ni ada masa depan yang cerah jika diberi sokongan, jadi sokonglah INDUSTRI FILEM TANAH AIR!!!FILEM KITA WAJAH KITA!!! Jumpa lagi dalam blog pos aku yang akan datang! senang-senang korang follow jer blog aku nih, klik jer kat belah kanan bawah blog ni ok!!! peace!!!




Reactions: 


Ohhh my god!!!!! I can't wait to buy his new album!!! The album title is called '[808's & Heartbreak]'. One thing though, i don't know why he sings a lot with the auto-tune effect but its cool and it sound great. His first released song was 'love lockdown' and i think the song is dope and addictive, seriously i got a lot of friends who hated kanye but this song make them sing!!!haha!!His second released song was 'heartless', but its not playing in Malaysia yet..I think this album is a tribute for his late mother who just passed away this year, no wonder there's a lot of sad songs in his album.Anyway i just want to say best of luck for kanye west new album!!! Make sure all of you buy his album alright, peace!!!

Reactions: 


Filem ini diterbitkan oleh syarikat SKOP PRODUCTION dan diarahkan oleh Syamsul Yusof. Filem bohsia adalah filem kedua yang diarahkan oleh Syamsul dan kos filem ini menelan rm 1.5 juta ringgit berbanding filem arahan pertamanya yang menelan kos hingga ke rm 2 juta ringgit. Ini kerana filem ini tidak melibatkan babak aksi perlumbaan kereta yang melibatkan kos sewa kereta yang mahal. Walaubagaimanapun babak-babak aksi masih lagi diketengahkan dalam filem ini dan kepayahan untuk membuat filem ini tidak kurang samanya dengan kepayahan membuat filem EVOLUSI KL DRIFT.Filem ini mengisahkan tentang masalah sosial remaja dan masalah keluarga. Banyak aksi lumba motor yang akan disaksikan didalam filem ini , walaupun filem ini mempunyai beberapa persamaan dengan filem 'REMP-IT', syamsul menjanjikan sebuah kelainan dalam filem ini berbanding dengan filem-filem aksi motor yang telah ditayangkan sebelum ini. Filem ini dijangka akan menemu penonton pada tahun 2009.

Reactions: 


I made this video especially for all the Malays out there including me.Its time for change everybody,there is still hope!!!HIDUP MELAYU!!!TAKKAN MELAYU HILANG DI DUNIA!!!

Reactions: 


Sempena akhir bulan puasa ni, saye buat pertama kalinya menulis dalam bahasa Melayu yang saya cintai. Pada hari raya tahun ini marilah kita menyambutnya dengan meriah tetapi sederhana kerana ekonomi yang agak meleset baru-baru ini hehehe...Saya berharap kita dapat melupakan perkara-perkara yang telah berlaku atau pun dendam-dendam di dalam hati kita supaya kita dapat bermaaf-maafan di hari raya dengan sempurna, bak kata pepatah 'buang yang keruh, ambil yang jernih'. Saya amat bersyukur kepada ALLAH kerana saya masih lagi mempunyai ibu-bapa dan keluarga yang saya sayangi untuk meraikan hari raya bersama kerana tanpa mereka apalah maknanya hari raya untuk saya. Saya mahu mengambil kesempatan ini untuk meminta maaf kepada sesiapa sahaja yang pernah saya lukakai hatinya dan saya berharap agar mereka menyambut hari raya dengan sempurna.SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN!!!

Reactions: 


It's puasa time everybody!!!!I think fasting is fun because you can stop your self from eating food and control your usual bad behaviour like cursing, showing bad attitude and showing your middle finger, hahaha.....but that's what people do today and fasting can help you to control your bad attitude.I mean it's true because when you are not eating then your body will become more relax and i don't think we would have enough energy to curse and showing bad sign action haha...I'm 16 years old and fasting is already a usual thing to me and i don't find it hard but i still see that some Muslims people are not fasting, i mean why????? If you could party and dance all night without complaining then why fasting is a problem to you??? All i want to say is , to all Muslim people out there including me, benefit your Ramadan month and don't cheat in fasting.As the old saying of Malay people,'PUASA JANGAN TAK PUASA TAU!!!'

Reactions: 

Estranged is a rock band from Malaysia,the vocal singer is rich from the akademi fantasia.This band really rocks man...i mean their music are awesome and their music video(yang pernah) really got the international quality music video.At first i thought that the music video was from an international rock band but i was shocked because it was a Malay song an it even sounded like an English song.I'm really proud of them for showing a different type of rock band other than the typical rock bands in Malaysia. I give rating to this video for 4.5 star.I hope in the future that there will be more bands from Malaysia like this one.MALAYSIA BOLEH!!HAPPY MERDEKA!!!


video

Reactions: 


Yesterday i surf gua.com.my and there was news and pictures of mtv asia awards 2008 red carpet moment so was looking at the pictures and suddenly i saw my self in the crowd at the red carpet picture .I'm proud man.....hehehehe...they were actually taking pictures of dafi and mila but i did manage to get in the picture, gosh!!! i wish they were taking pictures of pussycatdolls but well at least i still got to be in the picture though...haha..One day i hope that i got to be nominated in mtv awards, you dont believe me!!!well we wait and see....hehe..

Reactions: 



The problem with some Malaysians is that they don't support their local movie&music industry because they thought that Malaysians movies and music sucks.Not even the showbiz industries but even most products that is made in Malaysia are not supported by Malaysians.It's hard to face the fact but unfortunately this is the truth.Come on guys, please support your local industries. I know (some) of the music and movies in Malaysia sucks but there are a lot of potential in our showbiz industry if people support them(when there is support,then there is quality).So i created a slogan which called SUPPORT TO BE SUPPORTED!!! which means that you need to support your own product for you to be supported later in life.Think carefully,for now if you don't support your local products then later in your life when you made your own product then people wont support you because they will just think that your product is another low quality local product even if its has a good quality.This phenomena is starting to get worse actually by more and more people hate their local product.Look at China for example,they use to have a low product but their people keep supporting their own product and look what happen to China today,they are the fastest growing economy in the world.So my point is that if Malaysians still don't support its local product,then it will just stay like this forever but i think that there is hope and i know Malaysians are very clever people and i believe in change.So to the people around Malaysia, SUPPORT TO BE SUPPORTED!!!

Reactions: 


The world music industry is having a huge problem right now because the music listeners today wont spend their money to buy an album,this happened because they can just download songs from the Internet for free. A lot of record company around the world shut down their business because their album sales were down. The artist also start to face this problem and we can see it happening when international singers start to do other business like clothing line, fragrances, restaurant and lots of other business. They got to do a lot things to get more money, i mean look at the artists back 10 years ago, they didn't make any clothing line or any business other than singing, that's because they had made so much money on their album sales. If this problem wont stop, then the future of the music industry will not be looking so good.For me the solution is easy but it must be done around the world which is to banned the Internet downloads. If this can be done, i think it will give a big help to the music industry around the world.

Reactions: 


ALI,MY SELF,FURQAN AND NAUFAL

1st of all, i dont even know this nicholas teo guy, i dont know why suddenly he won the award.
His songs were ok....but not as good as Faizal Tahir or Pop Shuvit songs, i really thought that pop shuvit was going to win the award but it didn't happened that way, so sad i mean pop shuvit performance with project e.a.r that night was awesome and the 'marabahaya' song was so popular in Malaysia so i really dont get why they didn't win the award. I heard that nicholas teo is popular in hong kong but who gives a f@#k!!! This award is for favourite artist (MALAYSIA) not hong kong. I was there when he receives the award and i felt so sorry for pop shuvit ,i really disagree with mtv giving that award to nicholas teo, but by the way, the award shows was awesome and I'll never forget that night.

Reactions: 


This is my first blog today, i dont have anything to say but welcome and thank you for anyone that is visiting my blog.This is how i look like in the morning.........hehehe...

Reactions: 

THE RED ONE CAMERA

Posted by SYAFIQ YUSOF at 9:09 AM 1 Comment



There is no doubt that this red one camera is the future of filmmaking as said by the famous Malaysian director Mr.Afdlin Shauki.This camera is like a gift from heaven because of its function and the low price.This camera is not like any ordinary hd camera because its format is 4k and it is better than the film camera.A lot of movies in hollywood had use this camera and it is proven that it can compete with other camera, you can see it your self , i mean the movie jumper use this camera and the result was far better than was expected.I hope that Malay movies will start to use this camera, because this can save the production cost of a movie that we really need in Malaysia.It can also improves the film image quality of our Malaysian movies. This camera really rocks and if i have the money, i would buy it straight away.Mr.Afdlin Shauki planned to use this camera for his last feature film called 'PAK PACAK',i wonder when will he start the shooting for the film. Last but not list is that i just want to say to Mr.Afdlin that he should not stop making film because the movie industry in Malaysia needs people like you, so dont stop and keep fighting for your vision.!!!!!!FILEM KITA WAJAH KITA!!!!!

Reactions: 


Evolusi kl drift was directed by shamsul yusof last year with rm 2 million ringgit budget.
The shooting took only 35 day which is actually impossible for an action movie like that.
It had made a turn over rm 4.5 million riggit gross, and made history for its highest first day collection which is rm 500k over,seriusly people we need more movies like this in the future of our Malaysian movie industry.Because a lot of our malay people hated their malay movies nowdays, because of the bad quallity of our Malaysian film, but movies like Kl drift,cicak-man,anak halal were actually liked by the malay people and this is very good to know.
This was shamsul yusof 1st film and yet it turns out to be great and made a lot of profits.
His next film is called 'BOHSIA', a story about the mat rempits in kl, i hope it would be better
than the previous 'REMP-IT' movie. I'm not saying that 'REMP-IT' movie is bad, its just that i hope film in Malaysia will be better and better in the future.

Reactions: