This is the official video of HUJAN- Bila Aku Sudah Tiada, omg..!!!This video is so cool!!! To some people who doubt that Malaysian music videos are good than they should watch this video.
It's directed by REWAN ISHAK from a production house called REDEOSCAPE.Congratulations to HUJAN and REDEOSCAPE for successfully made the music video awesome!!!SUPPORT YOUR LOCAL MUSIC INDUSTRY!!!

Lagu / Lirik: Noh HujanDirector / Editor: Rewan IshakProducer: Iddin ShahDirector of Photography: Saifuddin Musa.

Reactions: 

3 Responses so far.

  1. dari pengarah Rewan tak silap nama pengarah clip nih kan.

    mmg kool.
    actually yg muka noah gelak tu dah kira cut a.k.a tak pakai,
    tapi yalah , dlm editing,
    yg tak pakai tu sebenarnya pakai.
    kdg2 yg kita shoot main2 tu yg cantik.
    betol tak?

    nice to meet you.
    mari kita sama2 angkat filem malaysia beb. umo sama muda lagik.

  2. Thanks bro. I really appreciate your words. Kalau orang kita tak support sapa lagi kan. Majulah filem & muzik untuk negara. Owh thanks to deennasour too :)

    *I like outakes. Candid moments.

  3. mr.rewan,u did a good job!good luck 2 u..i agree wif deennasour,yg shoot main2 2 larr yg tercanthekkk!!!!yup,majulah filem & muzik untuk MALAYSIA!!!majulah sukan x nak???hihi