THE MAT REMPITS!!!
THE INNOCENT YOUNG WOMEN




THE ACCIDENT SCENE

Reactions: 


This is my new logo for my blog, it's simple but at least it looks cool to me ...and yes, i designed the logo my self. I used photoshop to designed it ,photoshop is very useful and i think everybody should have it...The purpose for me making this logo is because i want to promote my blog so more people can visit my blog. There is a lot things that i want to write and what i think people should hear, what i write is not about this and that artist are breaking up or non logical stupid gossips but i write things that can make people understand what they misunderstood and i write things to wake people up from their sleep.So if you want 'change' like President Obama said, just follow or subscribe my blog and you just made my day!!! Peace!!! See you again on my next post!!!

Reactions: 

baru balik dari anugerah oskar Malaysia ke 7

Roslan Shah kelakar!!!hahaha!!!

Anugerah oskar Malaysia ke 7 best tapi tak kena tempat??? hmmm...Kalau korang tengok tempat anugerah macam anugerah bintang popular atau festival filem Malaysia mesti buat dekat 'arena of stars' Genting ataupun stadium-stadium dekat Malaysia ni kan??? Pentas mesti besar dan efek lampu pun mesti best....tapi malangnya anugerah yang dianggap berprestij iaitu anugerah oskar Malaysia tidak berbuat seperti demikian...Aku datang dengan Papa dan Mama aku pergi anugerah tersebut, siap bawak sepupu aku lagi pasal aku ingat kan gempak tapi rupanya macam pergi majlis graduasi sekolah jer...Pentas dah lar kecil pastu efek lampu ada lar dua tiga tiang lampu warna-warni...Aku tak salahkan pihak penganjur dan persatuan tersebut kerana diorang dah usaha macam2 untuk dapat sponsor tapi tak dapat...Ramai termasuk pihak kerajaan yang ragu-ragu dan tidak menyokong anugerah ini kerana dianggap tak berprestij, tapi kalau dah takde sape nak sokong macam mane nak berprestijkan??? Bagi aku sokongan tu penting dan pihak kerajaan tidak seharusnya memperlekehkan anugerah oskar ini , cuba kita lihat anugerah OSCAR AMERICA yang dah maju tahap dewa sebab kerajaan diorang sokong dan banyak syarikat filem diorang memberi sumbangan..Aku bukan nak harapkan oskar Malaysia sama taraf dengan America punya Oscar tapi sekureng-kurengnyer pon tempat biarlah gempak sikit.Walaubagaimanapun aturcara diorang memang menghiburkan dan aku suka tengok gelagat pengacara (ROSLAN SHAH) yang kelakar tuh hahaha....Aku siap sempat lagi tolong jadi wakil menang anugerah produksi filem terbaik untuk evolusi kl drift, glamour aku..hehehe...Aku nampak anugerah oskar ni ada masa depan yang cerah jika diberi sokongan, jadi sokonglah INDUSTRI FILEM TANAH AIR!!!FILEM KITA WAJAH KITA!!! Jumpa lagi dalam blog pos aku yang akan datang! senang-senang korang follow jer blog aku nih, klik jer kat belah kanan bawah blog ni ok!!! peace!!!




Reactions: 


Ohhh my god!!!!! I can't wait to buy his new album!!! The album title is called '[808's & Heartbreak]'. One thing though, i don't know why he sings a lot with the auto-tune effect but its cool and it sound great. His first released song was 'love lockdown' and i think the song is dope and addictive, seriously i got a lot of friends who hated kanye but this song make them sing!!!haha!!His second released song was 'heartless', but its not playing in Malaysia yet..I think this album is a tribute for his late mother who just passed away this year, no wonder there's a lot of sad songs in his album.Anyway i just want to say best of luck for kanye west new album!!! Make sure all of you buy his album alright, peace!!!

Reactions: