Baru-baru ni, ada satu budak berambut merah buat satu jenayah tak silap aku PECAH RUMAH.Kes ni berlaku kat gombak. Ramai orang cekup dia pastu serah kat polis. Masalah nyer sekarang , dia mengaku dia ni anak Yusuf Haslam pastu dia cakap nama dia Syafiq!!! aaaarrrrrggghhh!!! s#@l betul lar mamat ni!!! dia menyamar jadi diri aku supaya dia boleh lepas. MEMALUKAN AKU BETUL!!!! Pastu aku dengar ada orang percaya cakap mamat nih, tak ke rosak nama aku??? masa tu polis call rumah cakap kat kakak aku yang aku kena tangkap polis! padahal aku tengah makan dengan family aku!!! tambah lagi dia claim yang diri dia kena jamin keluar pejabat bolis sebab SHAMSUL yang jamin dia!! Pada 25 jun malam, ada sekumpulan orang bawak dia datang rumah aku, malangnya aku takde tapi mak bapak aku ada. So parents aku sahkan yang mamat nih penipu. Soal punyer soal kat budak nih dia tak cakap ape2, dia diam jer...sapa mak bapak dia pon kitaorang tak tau...

Aku pelik betul dengan mamat berambut merah ni....Apa yang dia nak??? sape dia nih yang sebenarnyer???? apa agenda dia???? siap sanggup buat kad pengenalan palsu yang ada nama aku! Cuba bayangkan kalau korang kena aniaya macam ni..tak sakit hati ke?? Orang lain pecah rumah tiba-tiba nama aku plak kena petik!!dah lar tahun ni aku nak SPM, bercelaru otak aku!!

AKU HARAP PENDUDUK GOMBAK JANGAN PERCAYA KAT MAMAT SAKIT MENTAL NIH!

Reactions: 


This is actually the image of kl drift filming set which is located in Putrajaya. I was bored so i tried to make this picture to be more interesting. I took some transformers image from google and composite it together with the kl drift image. Plus, i added the blue lens flare to get the feel of the transformers movie and this is the result. I cant wait to watch TRANSFORMERS 2 this 24 june!!!!

Reactions: