Filem paling baru skop productions yang diarahkan oleh Syamsul yusof yang bertajuk "khurafat" akan mula pengambarannya pada 14 haribulan januari. Ni lah filem hantu yang pertama diterbitkan oleh skop..kira ni first time lar...tapi jangan risau sebab aku gerenti filem ni mesti gempak punyer lah..Filem ni aku ikut jadi crew buat the making(di sebalik tabir) fuhh!!first time ni aku buat the making..nervous gua...haha..apa-apa pon doa-doa kan lah untuk aku ok...sepanjang pengambaran filem ni aku akan update kan blog ni dengan info-info terbaru filem khurafat ni..so stay tune on my blog guys...follow jer atau subscribe,senang skit..see you in my next post!

Reactions: 

3 Responses so far.

  1. good luck dik!
    nanti ajak la pakcik dtg lokasi ekk! :)

  2. jgn wat mcm citer ape tah...wat2 baik2..biar gmpk...

  3. ok..kalau location dekat-dekat saya bagitau sebab location dia jauh2..