Dah masuk sepuluh hari aku ikut buat the making untuk filem khurafat ni dan Alhamdullillah takde apa2 masalah dan inshaallah takkan ada masalah pada masa yang akan datang..masa mula-mula start shooting dulu aku agak kantoi jugak lar sebab tak biasa kerja sampai 7 pagi kan tapi sekarang body aku dah mula nak biasa dengan environment kerja nih..kerja aku takde lar susah mana...tapi nak stay up sampai pagi tu yang aku rabak sikit..haha..

Reactions: 

0 Responses so far.