Hari ni aku cuti...aahhh.....relax sikit....kat set dah mula dah desas-desus orang cakap nampak hantu pompuan rambut panjang kat hospital sungai buloh...tapi...boleh percaya ker... sebab aku pon tak nampak lagi...time location kat hospital cuak siot..!! semua orang jalan berkumpulan.. shooting sampai pagi sampai lebam mata aku ,so aku pon lantak lar...hantu ker aper ker, aku landing jugak kat katil hospital tuh...tapi orang yang kacau bukan hantu..haha..sorry aku lupa nak tangkap gambar babak kat bilik mayat... terlupa... nervous sangat kot...haha...kalau tak silap, lagi seminggu siap lar filem ni..insyaallah...

Reactions: 

0 Responses so far.