Shooting khurafat dah nak abis, tinggal beberapa scene jer...pastu abis insyaallah.. Babak aksiden gempak giler gua cakap lu.....Aku mc satu hari sebab tiba2 sakit perut. Aku pergi Hospital ,doktor kata aku suspected apendik..hhmm..tapi sakit dia on off on off...aku sebenarnya dah lama dah rasa tak selesa bahagian bawah perut..tapi aku tak tau plak apa sebab dia...doktor kata kena operate...tapi aku ragu-ragu sebab cek air kencing dengan blood test takde apa2.. normal jer..pelik jugak..doktor kata kalau operate pon dia tak gerenti sakit boleh hilang... hhmm..tak tau lar..pening kepala aku memikirkannya....sakit dia bukanlah sakit sangat tapi tak selesa giler...rasa macam nak baring jer...mood pon hilang...silap-silap boleh jadi murong...insyaallah..mudah-mudahan aku sembuh lepas operation...aku harap sesiapa yang baca post ni doa-doa kan lah aku supaya sihat...itu jer aku minta...
2011: Alhamdulillah aku dah sihat...

Reactions: 

5 Responses so far.

  1. Salam .. mohon pinjam gamabr ... saya akan link ke blog ini. TQ.

    http://hasrulhassan.blogspot.com

  2. cerita nie sgt menarik + seram :) berbaloi tgk! best! btw semoga cepat sembuh :)

  3. tq, Alhamdulillah.. saya dah ok..

  4. salam.. baru tgk td cite nie.. nak tulis gak sal entri nie.. hehe..
    mohon share gambar erk..!! TQ

  5. crta ne mmg bst..
    seram+kelar+lawak...
    cmua ah ader
    n scene yg pling bst tme sysmul angt mayat tu pas accdent mg lucu ah scene tu..cm adgen romantik jeerr..haha..ape2pn thniah..n smoga cpt smbuh..=)