Kebelakangan ni aku asyik moody jer...marah tak tentu pasal..dendam tak tentu pasal..mogok dalam bilik for no reason...tulis dalam blog yang bukan-bukan..hhhhmmm......apsal dengan aku ni?? hormon ker aper?? haha...perasaan asyik nak memberontak jer..tak tau lar kenapa..tapi aku kena stop semua ni....aku bukan orang macam ni...aku tak pernah melawan cakap mak aku, hidup aku pon tak banyak masalah sebelum ni...aku bukan "crazy" minded macam budak2 zaman skang ni..aku tak pernah enjoy gila-gila..apa2 aku buat pon mesti ada limit...bukanlah aku nak cakap aku ni budak baik tapi aku jaga perangai ngan tingkah laku aku.. I always remember what my brother said " apa2 kau buat pon, ingat papa dengan mama fiq..." ayat ni memang dah terpaku dalam diri aku... aku kena sedar sekarang ni... no more anger..tak payah nak memberontak.. takde hasil pon... it's better for me to solve the problem rather than running away from it... i need to get closer to God... only HE can help me...


It's more than just what i do=

http://twitter.com/syafiqyusof

Reactions: 

1 Response so far.

  1. You're different :)