bon jovi punyer baju


the view from my balcony


shalih ,ezat and me


Aaaahhhh.....akhirnya....dapat jugak aku relax..aku duduk sana 3 hari dua malam tapi rasa macam satu hari jer..rasa macam nak pergi balik penang...hhmm..best gilerlah penang...hotel hard rock aku 5 star siot!! hidup macam anak raja kat sana..hahaha!! makanan dia sedap giler, service memang mashuuukkkk...pool dia gempak giler..jet ski best gak pastu bilik dia pon gempak gak..fuhh...memang puas giler aku bercuti kat sana..aku pergi ngan sepupu aku ezat ngan shalih..yang aku tak leh lupa shalih aksiden masa main jet ski...bersepai tangki minyak jet ski tuh...haha..nasib baik tak meletop, kalau tak dah macam kl drift..haha!! Aku kena bayar 400 ratus siot nak repair balik...tapi tak pe lar..ada suka ada duka, betul tak?? Pastu kitaorang bbq kat tepi laut, pergi pasar malam, shopping skit lepak kat balcony bilik ngan view laut dia yang mashuuuuuukk.....haha..aku takkan lupa holiday kali ni dan satu hari nanti aku nak pergi lagi sana... that's all..see you guys in my next post!

follow me on twitter!!!

http://twitter.com/syafiqyusof

"HIDUP MESTI MASHUUUUUKKKK...."

Reactions: 

0 Responses so far.