So, masa preview hari tu aku jadi cameraman untuk drift event punya advertisment ( nanti kluar kat tv3) Semua artis datang kecuali shaeizy sam sebab dia ada shooting drama.. kita call sam dan dia kata dia sebenarnya dah habis tapi tak tau kenapa produser tak kasi lepas lagi...hhmm... pelik.. apa agenda produser tersebut?? dia takut filem dia terjejas ker sampai nak sabotaj camni ?? aku pon tak tau lar.. jadi, balik kepada preview tadi , tayangan dibuat di damansara , the curve, pukul 8 malam , Alhamdullilah... ramai giler orang and thanks to Mr Ajami Hashim for coming.. i really appreciate it... uumm...maya karin, suhaimi baba pon datang.. lagi sapa ekk?? hhmm.. oh ya.. mamat terjah tu pon ada..haha.. ramai lagi yang datang tapi takkan aku nak list semua kan....haha.. majlis berjalan dengan lancar dan feedback orang ramai pon mengatakan filem ni best.. insyaallah filem ni diterima ramai.. macam mana dengan kritikan pulak?? hhm.. biasa lah.. kritikan tu mesti ada tapi sebagai orang filem kita mesti ambik kritikan tu sebagai benda yang positive... cuma aku kesian kat abang syamsul sebab takde siapa yang tahu apa dia lalui semasa pengambaran filem kl drift ni kecuali keluarga aku jer.. aku pon tak tahan sebak tengok abang aku kerja siang malam pastu kena marah dengan papa aku lagi, pastu dengan masalah kat set lagi, tido paling lama pon 3 jam sehari... hissh.. tak tau lar macam mana abang aku boleh harungi semua tu.. tapi akhirnya masih ada lagi orang yang kutuk filem abang aku.. ya..memang sebagai pengarah , abang aku kena berfikiran profesional dengan kritikan dan kutukan orang ramai.. tapi kita ni manusia jugak.. tipu la kalau kau kata tak rasa apa-apa bila dah bersusah payah,bekorban,penat,kerja macam nak mati, tapi at last orang ludah kat kerja kau.. apa kau rasa?? Itu lah sebab nya abang syamsul menangis masa kasi speech dekat preview hari tu.. sekali lagi aku tanya, apa kau rasa??

Reactions: 

4 Responses so far.

  1. nanti bila tayang @ pawagam saya rebiukan mana yg mampu & patut :)

  2. okay

  3. okay

  4. eh eh kesian nya... only 3 hrs ur bro slept... aww...