Syukur..Alhamdullilah... Filem Evolusi kl drift 2 mencapai kutipan yang sangat memberangsangkan. pergh... masa first day tayangan tu staff bapak aku pergi check kat panggung2 sekitar kl tapi semuanya macam suam-suam kuku jer.. papa aku dah gabra dah masa tu, abang aku pon gementar jugak sampai kitaorang ingat filem ni tak laku mula-mula.. tapi bila dah terima collection malam tu barulah lega... rupa-rupanya klcc ngan mid valley jer yang sikit orang tapi lain-lain tempat especially kat putrajaya semua full house. Jadi aku nak ambik kesempatan ni bagi pihak skop productions dan grand brilliance untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada penonton yang telah menonton filem ni.. kalau boleh, tengok la skali lagi..haha..ataupon cakap kat member2 suruh tengok filem ni..
follow,follow,follow...

Reactions: 

1 Response so far.

  1. heyy dudes . seronok bile follow your blog . hope someday your hasil kerja boleh jadi seGEMPAK your brother :)