TENGOK FULL SCREEN BARU NAMPAK SEMUA!!!

Jarang aku post blog skang ni..hhmm.. bukan apa.. sekarang ni aku busy giler sebab aku dah masuk kolej klmu amik course diploma in broadcasting and film , pastu aku belakon siri roda-roda kuala lumpur lagi, pastu aku buat visual effects untuk gerak khas lagi...pergghh.... banyak siot kerja... muda-muda dah banyak kerja...hhhmm.. member2 aku semua syokk jer enjoy.. tapi takpe lah... i do it for my future.. so, video ni aku baru buat untuk gerak khas dan belum keluar lagi kat tv..haha.. special untuk sesapa yang baca blog aku jer...haha.. aku buat dalam after effecst cs4 dan mengambik masa dalam dua jam nak buat sebab ada tracking lagi kan... lepas ni kalau korang tengok ada tembak2, letop2 tu semua aku lah yang buat..haha..bangga.. kembang hidung..hahaha!!! tu je lar untuk post aku kali ni, i'll se you guys in my next post..

http://twitter.com/syafiqyusof

Reactions: 

0 Responses so far.