Woooohoooo!!!! Tgv cinema dah buka kat wangsa maju!!! lepas ni dah tak payah susah2 nak pegi klcc.. wangsa maju dah ada, panggung wayang tu dalam shopping mall wangsa walk yang kat depan restauran nz tu.. So, kepada semua penduduk wangsa maju atau kawasan2 berdekatan , jom semua pegi tengok wayang kat sana. Tak payah nak sesak-sesak kat kl lagi.. aku rasa tak ramai yang tahu sebab tadi aku pergi macam takde orang jer.. tapi tu yang best nyer sebab tak payah beratur panjang2 macam kereta api kat klcc tu.. aku belum masuk lagi tapi member aku cakap tempat ngan service dia memang terbaek!!!haha!! aku ingat minggu ni aku nak pegi la..


Reactions: 

0 Responses so far.