This is the new single from Hael Husaini. Support local talents! More info at= http://fabfierceferocious.blogspot.com/

Check out my friend's blog!

FabFierceFerocious is a blog for fashionistas and those crazy gaga fashion fans.On this very blog,we'll talk about the new lifestyle of K.L people focussing on today's generation such as teenagers and adolescenes.FabFierceFerocious promise you sensational topics each day for you to read about.

Reactions: 

SYAMSUL YUSOF & ANWAR FAIZAL & DOUL

RED ROOM STUDIO

PRODUCED BY JAMES BAUM

Reactions: 


Made it with after effects cs4 then i exported it to photoshop cs4. It started out to be a whole different thing but some how i keep changing and changing and suddenly i thought of star trek because i have some lens flare images which was the famous signature sign for star trek film saved in my document. So i pulled out some images of the stars and the earth and some lens flare and some smokes image and composite them together and it turn out very well and i think it looks pretty cool. Click the image to see full resolution!


http://twitter.com/syafiqyusof

Reactions: 













Sorry sebab aku lambat upload gamba2 ni sebab bukan aku yang tangkap gamba2 ni, so aku kena tunggu member2 aku upload kat facebook dulu.. Dalam masa aku menulis ni dah 2 hari berlalunya tayangan filem kl drift 2 dan syukur Alhamdullillah... kutipan hari pertama sangat bagus. Aku tak boleh declare berapa jumlah kutipan dia tapi aku boleh kata ia lebih baik dari filem kl drift yang pertama dulu.. so.. what about my life rite now?? hhmm.. aku baru lepas pembedahan appendiks , sekarang ni kat rumah tak buat apa2... nganga jer kerja aku sekarang ni... lagi 3-4 minggu insyaallah aku recover sembuh.. doa2 kan lah untuk aku yer..amin... oh yer.. aku dah tukar comments setting aku, sekarang ni anonymous pon boleh komen walaupun aku tahu ramai haters dalam internet ni tapi aku berfikiran terbuka but still aku takkan layan komen2 yang sengaja nak mengutuk. Sesiapa yang takde blog yang nak berkawan dengan aku kasi la komen dekat post aku okay...

Reactions: 






At last.... menunggu dan menunggu dan akhirnya... keluar jugak hari ni... promosi filem dah all out memang habis-habisan... kalau tak pergi jugak aku tak tau lah...haha...tapi lately filem melayu sekarang ni banyak yang meletop walaupon saingan hebat daripada filem hollywood.. Contohnya filem adnan sempit, filem ni lawan filem avatar tapi tetap meletop.. ni bermakna filem melayu dah ada banyak pengikut dan aku harap akan ada lebih banyak lagi pengikut filem melayu untuk filem kl drift 2 ni..hehe.. jadi apa lagi... tuan-tuan dan puan-puan, ibu-ibu bapak bapak, adik-adik kakak-kakak dan abang-abang....mari tonton filem aksi paling gempak 2010! mari beramai-ramai menyaksikan filem EVOLUSI KL DRIFT 2!!!

Reactions: 



This video is so freaking funny that i had to post it on my blog! The people who made this video is very talented and he got lot's more video's like this one on his channel. Check him out on youtube! http://www.youtube.com/user/schmoyoho

Enjoy the video..

http://twitter.com/syafiqyusof

Reactions: 
















Just got back from jb for kl drift 2 promo, yup.. kali ni sampai ke jb skop productions turun untuk promote filem ni, ramai orang datang nak bergambar dengan artis kl drift 2, orang jb semuanya sempoi-sempoi, johor bahru ni sebenarnya up to date jugak.. aku tengok bandar dia dah macam kl.. team marketing skop pulak bertungkus lumus cek panggung-panggung kat sekitar johor to make sure everything's okay.. poster pon dah pasang.. kalau tak laku jugak aku tak tau la...haha.. tapi apa-apa pon semuanya berbalik kepada rezeki... family aku sekarang ni pasrah jer... biarlah Allah menentukan segala-galanya.. yang penting kita mesti D.U.I.T (doa, usaha, ikhtiar, tawakal)

Reactions: 







I made this for fun.. it's not the official for the kl drift 2 movie okay.. this is just for me and my friends in the internet...and ya, its 100% computer generated (cgi). It took me about 4 hours to finish this 4 second clip..haha..I'm starting to love 3D studio max! what a great 3d software.. I wish i could make it 15 seconds and play around with the 3d camera movement and maybe make some more cool object movements but the render is killing me.. maybe next time i'll do a better one.


http://twitter.com/syafiqyusof

Reactions: 





So, masa preview hari tu aku jadi cameraman untuk drift event punya advertisment ( nanti kluar kat tv3) Semua artis datang kecuali shaeizy sam sebab dia ada shooting drama.. kita call sam dan dia kata dia sebenarnya dah habis tapi tak tau kenapa produser tak kasi lepas lagi...hhmm... pelik.. apa agenda produser tersebut?? dia takut filem dia terjejas ker sampai nak sabotaj camni ?? aku pon tak tau lar.. jadi, balik kepada preview tadi , tayangan dibuat di damansara , the curve, pukul 8 malam , Alhamdullilah... ramai giler orang and thanks to Mr Ajami Hashim for coming.. i really appreciate it... uumm...maya karin, suhaimi baba pon datang.. lagi sapa ekk?? hhmm.. oh ya.. mamat terjah tu pon ada..haha.. ramai lagi yang datang tapi takkan aku nak list semua kan....haha.. majlis berjalan dengan lancar dan feedback orang ramai pon mengatakan filem ni best.. insyaallah filem ni diterima ramai.. macam mana dengan kritikan pulak?? hhm.. biasa lah.. kritikan tu mesti ada tapi sebagai orang filem kita mesti ambik kritikan tu sebagai benda yang positive... cuma aku kesian kat abang syamsul sebab takde siapa yang tahu apa dia lalui semasa pengambaran filem kl drift ni kecuali keluarga aku jer.. aku pon tak tahan sebak tengok abang aku kerja siang malam pastu kena marah dengan papa aku lagi, pastu dengan masalah kat set lagi, tido paling lama pon 3 jam sehari... hissh.. tak tau lar macam mana abang aku boleh harungi semua tu.. tapi akhirnya masih ada lagi orang yang kutuk filem abang aku.. ya..memang sebagai pengarah , abang aku kena berfikiran profesional dengan kritikan dan kutukan orang ramai.. tapi kita ni manusia jugak.. tipu la kalau kau kata tak rasa apa-apa bila dah bersusah payah,bekorban,penat,kerja macam nak mati, tapi at last orang ludah kat kerja kau.. apa kau rasa?? Itu lah sebab nya abang syamsul menangis masa kasi speech dekat preview hari tu.. sekali lagi aku tanya, apa kau rasa??

Reactions: