Tak tau la nak cakap apa pasal short film ni... tengok jer lah.. idea nak buat short film ni spontan jer.. dapat idea skit teros buat... oh ya... kalau korang sedar aku dah tukar layout untuk blog aku..hehe.. upgrade skit.. lagipon layout dulu dah tak sesuai lagi sebab ada masalah untuk embed video dari youtube sebab ruang blog dulu kecik sangat. so.. welcome to my new blog!haha!!

Director&editor&cameraman: Syafiq Yusof
Actor& asst. cameraman: Wan

http://twitter.com/syafiqyusof

Reactions: 

TENGOK FULL SCREEN BARU NAMPAK SEMUA!!!

Jarang aku post blog skang ni..hhmm.. bukan apa.. sekarang ni aku busy giler sebab aku dah masuk kolej klmu amik course diploma in broadcasting and film , pastu aku belakon siri roda-roda kuala lumpur lagi, pastu aku buat visual effects untuk gerak khas lagi...pergghh.... banyak siot kerja... muda-muda dah banyak kerja...hhhmm.. member2 aku semua syokk jer enjoy.. tapi takpe lah... i do it for my future.. so, video ni aku baru buat untuk gerak khas dan belum keluar lagi kat tv..haha.. special untuk sesapa yang baca blog aku jer...haha.. aku buat dalam after effecst cs4 dan mengambik masa dalam dua jam nak buat sebab ada tracking lagi kan... lepas ni kalau korang tengok ada tembak2, letop2 tu semua aku lah yang buat..haha..bangga.. kembang hidung..hahaha!!! tu je lar untuk post aku kali ni, i'll se you guys in my next post..

http://twitter.com/syafiqyusof

Reactions: 



Woooohoooo!!!! Tgv cinema dah buka kat wangsa maju!!! lepas ni dah tak payah susah2 nak pegi klcc.. wangsa maju dah ada, panggung wayang tu dalam shopping mall wangsa walk yang kat depan restauran nz tu.. So, kepada semua penduduk wangsa maju atau kawasan2 berdekatan , jom semua pegi tengok wayang kat sana. Tak payah nak sesak-sesak kat kl lagi.. aku rasa tak ramai yang tahu sebab tadi aku pergi macam takde orang jer.. tapi tu yang best nyer sebab tak payah beratur panjang2 macam kereta api kat klcc tu.. aku belum masuk lagi tapi member aku cakap tempat ngan service dia memang terbaek!!!haha!! aku ingat minggu ni aku nak pegi la..


Reactions: