Effindi Kamaruddin is a new exclusive clothing line.The clothings are all originally designed by the designer himself and sewn by the professionals.All clothings are limited to 10 per design.So they are really exclusive.We also have our Couture line.All couture designs are made only once and never again.So they are slightly more expensive then the normal clothing line.We are on our way of opening a shop.With your support,we hope to become big and international.

Reactions: 















Makin lama aku tengok diorang shooting, makin tak sabar aku nak tengok filem ni.. Filem ni lain macam skit.. dari segi making dia memang lain dari filem2 fighting yang ada kat Malaysia sebelum ni.. Bahasa filem ni pon bukan bahasa biasa.. acting diorang pon lain macam skit.. takut aku tengok adi putra, bila director kata "action!" jer dia teros berubah kepada karektor dia sepenuhnya... pergh.. dah la badan fit giler.. parah gak kalau kena hentak ngan dia btol2..haha!! Aku bagitau korang satu secret tau.. sebenarnya watak adi putra ni sepatutnya shaheizy sam yang blakon, tapi david teo kasi banyak job kat dia sampai dia tolak offer dari skop... hhmm... takpelah... nak buat camne.. takde rezeki kan.. tapi mungkin ada hikmah sebab aku tengok Adi putra ni acting lagi gempak pastu takde nak demand bayaran kat skop.. Insyaallah.. Adi putra will be the next big thing in the film industry in Malaysia..

Credits to Mr. Nazri for the pictures (the official photographer for kl gangster)

Reactions: 



Aku bangun awal giler hari ni..haha.. kena cepat sebab ada class kat kolej aku. Aku tak nak lewat2 lagi dah macam dulu sampai parking takde pastu masuk class kena plak lecturer aku tunjuk muka ketat dia!hahaha!! Abis class carik kereta tengok2 dah takde! kelam kabot aku carik, rupa-rupanya kena tarik ngan dbkl sampai ke balai jinjang sana...aadduuuuhhhh.... so, sebab tu lah aku datang awal..... tapi kali ni termasuk salah class pulak....hahaha!!! sakit...sakit...!! Lepas tu aku balik umah angkat sepupu-sepupu aku naik bukit melawati untuk carik ketenangan kejap.. malam pulak aku visit set pengambaran filem skop yang paling latest iaitu "KL GANGSTER" garang perabis tajuk dia...hehe.. First day shoot kat penjara Melaka tapi malam kat kl, chow kit.. so aku visit la kejap tengok2... Alhamdulillah semuanya okay buat masa sekarang dan akan teros okay insyaAllah.. Pelakon utama aaron aziz, adi putra, syamsul yusof, adam corey dan....eerrrr....aku lupa lah.... nanti aku check balik okay...haha!! Masa aku pegi set tadi babak dia simple jer tapi next time aku nak tengok babak gaduh ramai-ramai pulak.. so stay tune on my blog to see what's next!

Reactions: 






I love this song so much that i made a fan made music video for it! haha!! It's called "PELITA" by A.P.I (Hujan, Meet Uncle Hussein, Butter fingers). I shot this music video before I shot 'HANTU TAKDE KEPALA" but I didn't like the outcome of this music video.. This music video is my worst work! I hate it!! I didn't want to post it but if i don't, then this would just be a waste of my time.. so i post it! Me and my crew( i mean my cousins..haha!) had the worst shooting experience ever for this mv. We had lots of problems making it, i mean the weather was killing me and suddenly my phone that was used for playing the music was out of battery so we had to stop shooting. After an hour the battery problem was solved but the sky was not the same anymore!! arrgghh!!! And we had no tripod so the footage was shaky...hhmm.. But you know what? At least i can learn from this problems and do better next time! so just wait and see! The best is yet to come!

Reactions: