Sorry sebab dah lama tak post apa2 entry. Aku akan cuba sedaya upaya untuk post lebih banyak entry insyaAllah.. Actually, I'm really busy working on this new project. Project apa??? Itu aku tak boleh bagitau sekarang, (not yet but I will soon). So, hows my life rite now? hhmm.. stress sikit la..sikit jer.. sebab pening kepala otak aku working on this secret project. Cewah... "secret project" hehehe.. sebenarnya aku pon tak tau asal aku nak rahsiakan project ni.. hhmm.. mungkin sebab aku tak nak kecewekan orang lain atau dikecewakan. So, lebih baik aku rahsiakan je la.. bila aku dah bersedia nanti aku akan bagitau korang.. oh ya.. baru2 ni ramai yang membandingkan wajah aku dan wajah abang aku yang tak sama. Yup, wajah aku berbeza, lebih ikut raut wajah mama aku. and yes.. aku tak hensem.. but Allah made me this way.. aku bersyukur.. but I hope all of you would accept me as who I am..

Reactions: 

12 Responses so far.

  1. Ayat Yang Last Tu Agak tersentuh Hati!HAHAHA


    www.dunialandax.com

  2. kau kelakarlah...kira handsome arr tu. haha

  3. hensem2,,abg kurg hensem..hahah..good luck secret project..becoming inovative director mybe in d future..

  4. hensem tak jadi ukuran janji pandai buat duet:)

  5. good luck in ur project!do the best ya.. erm about u n ur brother jgn pikir sgt.. muka i ngan adik i pon x sama.. lagi bagus... i pon x suka muka sama2 ni x unik..:p

  6. looking 4ward 4 your secret project!

  7. tq

  8. dua2 pn ensem....bersyukur jer ler!

  9. GUDLUCK ANYWAY :D

  10. This comment has been removed by the author.
  11. Dik,1st time akak tgk u dlm yr short film...akak ingatkan Lan typewriter! hehehe...seriously yr face sangat cute hokeyy...so takde maknanya nak sedey muka x hensem...but at least u humble kat situ. gud luck!

  12. xhensem ke?...lain mata,lain org syafiq...but, u talented person n also kelakar...so, jgn pk kata2 org di luar sana k..peace!!...