OST : SAM (Saya Amat Mencintaimu)
Tajuk Lagu : Sempurnakan Aku
Penyanyi : Anuar Zain
Lagu & Lirik : Numata (Inu,Mhala,Tantra)
Anuar Zain Network Sdn Bhd
Pengarah MV : Syafiq Yusof

Click the link below to watch SAM - Official HD trailer -
  http://youtu.be/ZXbLkbkFiUw

 SAM In Theaters 19/8/2012 (Eid Fitr 2012) MALAYSIA, SINGAPORE, BRUNEI. Known in Malaysia as S.A.M (Saya amat mencintaimu)

Shaheizy Sam, Lisa Surihani, Syamsul Yusof, Azad Jazmin, Neelofa, Adam shah, Harun Salim Bachik. 

Follow me on twitter! http://twitter.com/syafiqyusof

Reactions: 


OST : SAM (Saya Amat Mencintaimu)
Tajuk Lagu : Ajari Aku
Penyanyi : Anuar Zain
Lagu & Lirik : Adrian Martadinata
Anuar Zain Network Sdn Bhd
Pengarah MV : Syafiq Yusof

Click the link below to watch SAM - Official HD trailer -
http://youtu.be/ZXbLkbkFiUw

SAM In Theaters 19/8/2012 (Eid Fitr 2012) MALAYSIA, SINGAPORE, BRUNEI.
Known in Malaysia as S.A.M (Saya amat mencintaimu)

Shaheizy Sam, Lisa Surihani, Syamsul Yusof, Azad Jazmin, Neelofa, Adam shah, Harun Salim Bachik.

Reactions: 

Baru-baru ni saya terima anugerah pemegang rekod pengarah paling muda di Malaysia untuk filem SAM. So, I wanna say thanks to MBR and everyone that made this possible especially my dad. Tapi bagi saya itu soal kedua kerana yang paling penting dalam industri filem adalah usaha kerja keras dan ikhlas dalam pekerjaan untuk menghasilkan filem yang berkualiti. Apa2 pun saya bersyukur dan berterima kasih atas anugerah book of records ni. Dan ya.. seperti yang anda lihat di dalam gambar ini, saya sudah tembam sedikit hahaha... sebab shooting projek terbaru saya KL drift the series time shooting asyik makan jer..hehe..

KL DRIFT THE SERIES COMING SOON!!!

Letih tapi best mengarahkan KL DRIFT The Series

Saya berlakon jugak, tapi watak kecik je la. Cari makan skit2..hehe..


Oh ya.. jangan lupa like page http://www.facebook.com/SayaAmatMencintaimu


Reactions: